Staat u binnenkort op een beurs, evenement of festival? Dan dient u veel voorbereidingen te treffen. Van flyers tot reclamezuilen en van meubilair tot stands. We willen je graag op weg helpen met een goede voorbereiding. Hierbij gaan we in op onze voorkeuren. Heb je een andere voorkeur of heb je tips? Laat het dan weten in de reacties!

Stand van Truss

Allereerst willen we het hebben over de stand die je kunt gebruiken. Iedereen wel eens is geweest, heeft het vast wel eens gezien; Truss-systemen. Deze stellingen bieden handige oplossingen voor uiteenlopende toepassingen. Zo wordt Truss gebruikt in bijvoorbeeld audiovisuele technologie, standbouw en reclame. Daarbij is het geschikt voor kleine overspanningen en decoraties, evenals zware en permanente structuren. Naast Truss in standaardmaten is het ook mogelijk om deze op maat te laten maken. Ga hiervoor naar een specialist.

Geen gebrek aan mogelijkheden

Met Truss wordt ernaar gestreefd om producten te produceren met behulp van aluminium van de hoogste kwaliteit. Als u kiest voor een specialist, worden alle stukken onderworpen aan een gedetailleerd kwaliteitscontrole om ervoor te zorgen dat gebruikers producten krijgen die voldoen aan de Europese normen. Wilt u graag Truss kopen? Zorg er dan voor dat u kiest voor constructies die zijn voorzien van een TÜV SÜD keurmerk.

Typische kenmerken zijn:

  • Variabiliteit
  • Lichtgewicht
  • Flexibiliteit
  • Gebruiksvriendelijkheid
  • Eenvoudige installatie

Het hoogwaardige materiaal samen met strikt gecontroleerd lasproces. Een hoogwaardige verpakking maken het ideaal om te gebruiken voor zowel kleine als grote overkappingen.

Unieke vorm van reclame

Wanneer je zorgt dat je op een unieke wijze zichtbaar bent, heeft dit een positief effect op je merkbekendheid. Je valt namelijk niet alleen beter op, maar zorgt ervoor dat mensen je ook nog eens beter onthouden. Voor een goede voorbereiding is het belangrijk om flyers, standees en eventueel vlaggen te laten maken. Dit is echter niet het enige. U heeft hierin namelijk veel meer mogelijkheden. Wilt u bijvoorbeeld een bedrijfsvideo laten maken of wilt u incentives weggeven?

Daarnaast heeft u natuurlijk nog veel meer mogelijkheden. Als u zoekt naar uniek reclamemateriaal zijn letters met uw naam en logo hier ideaal voor of grote zuilen.

Meubilair

Welk meubilair u nodig heeft, hangt af van de beurs of het evenement waar u aan deelneemt. U heeft namelijk veel meer nodig van enkel beeldmateriaal, licht en geluid. Wat dacht u namelijk van de zitgelegenheden, tafels en misschien wel toiletten?