“Er gaat niets boven Groningen”, wordt er vaak gezegd. Niet alleen is het één van de leukste steden van Nederland, het is ook nog eens een stad met erg veel keuze in kapsalons. Wanneer je je haar wilt laten knippen of verven is het lastig kiezen. De ene kapsalon lijkt online nog beter dan de ander, terwijl dit in de realiteit nog wel eens tegen wil vallen. Daarom nu eindelijk antwoord op een prangende vraag: welke kapsalon is nu écht de beste van Groningen?

BeautyfabrieQ kapper Groningen

1.        De BeautyfabrieQ

De BeautyfabrieQ in Groningen wil alleen het beste voor jouw haar. De haarstylisten van de BeautyfabrieQ zijn altijd op de hoogte van de laatste trends en maken van jouw haar een waar lust voor het oog. De kapsalon werkt uitsluitend met producten van Davines Sustainable Beauty en zorgt ervoor dat jouw kapsel precies zo wordt als jij het in gedachten had. Dus wil jij jouw haar verven in Groningen, of is het de hoogste tijd om puntjes bij te werken? Bij de BeautyfabrieQ ben je aan het juiste adres. Ook nog leuk om te weten: dit is niet alleen een unieke kapsalon, er worden ook huidspecialisaties en beauty arrangementen aangeboden. Bovendien is het ook mogelijk om hier smoothies te bestellen, of om te gaan lunchen.

beste kapsalons groningen

2.        Luckie Look

Bij Luckie Look kun je je puntjes laten bijknippen, of juist kiezen voor een geheel nieuwe look. In deze kleine, maar harstikke gezellige zaak zijn de kappers altijd op de hoogte van de laatste trends en weten ze als geen ander hoe ze jouw wensen moeten vertalen naar het perfecte kapsel. De kappers zijn allround getraind, dus ook voor mannen die op zoek zijn naar een barbier kun je bij Luckie Look op het Gedemte Zuiderdiep terecht.

beste kappers om je haar te verven

3.        Kapsalon Paruccies Groningen

Paruccies kapsalon Groningen aan de Grote Kromme Elleboog kijkt altijd naar het haartype, de lichaamshouding, de vorm van het gezicht en daar wordt het advies op gebaseerd. Zo weet je zeker dat je bij deze kapsalon niets te kort zult komen! Paruccies maakt gebruik van het merk Redken en voor elk haartype een ander haarproduct. Met deze haarproducten kom je dus nooit iets te kort.