Houd je ervan om naar de sauna te gaan, maar zit je niet te wachten op veel onbekenden? En misschien wil je wel gewoon met z’n tweeën genieten zonder dat je gestoord wordt door anderen. Een privé sauna is precies wat je nodig hebt! De voordelen van een privé sauna hebben we hieronder opgesomd.

1.        Exclusief genieten

Je hebt het gehele gebouw voor jezelf! Alle faciliteiten in de privé sauna staan tot jouw beschikking. Je hoeft de faciliteiten niet te delen met andere mensen en kunt ook zelf kiezen wat je wilt dragen. Je kunt genieten van de jacuzzi’s, zoutsauna’s, Finse sauna’s, infraroodsauna’s en wat de saunaomgeving verder ook maar te bieden heeft.

Wil je zwemkleding dragen of juist niet? De keuze is aan jou! Om het kort te houden, een prive sauna biedt de mogelijkheid om exclusief te genieten!

privé sauna

2.        Veel saunaopties om uit te kiezen

De sauna’s in een privé omgeving zijn eigenlijk kleine versies van openbare baden. Hier vind je een jacuzzi, een stoombad, een infrarood sauna, een gewone sauna, een zoutsauna, stoomdouches, Finse sauna’s en mogelijk nog meer! Daarnaast beschikken veel sauna’s ook over binnen- en buitendouches die warm en koud zijn en ontspanningsstoelen om na de tijd tot rust te komen.

3.        Een mini vakantie

Wanneer je ervoor kiest om naar de privé sauna te gaan waan je je in principe in een minivakantie. Hier kunnen jij en jouw partner even kort ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven. Dit is ook nog eens budget-vriendelijk, want een sauna privé boeken is een stuk goedkoper dan een vliegreis naar de Bahama’s.

wellness privé

 

4.        Je kunt zelf bepalen hoe veel of weinig geluid je maakt

Wanneer je een reguliere sauna bezoekt is het altijd van belang dat je rustig blijft en niet teveel geluid maakt. Saunabezoekers komen naar de sauna voor hun rust en vinden het over het algemeen niet prettig wanneer ze gestoord worden. Hier hoef je allemaal geen rekening mee te houden wanneer je de sauna privé boekt. Maak zoveel geluid als je wilt!

 

5.      Het is erg gezond

Dit is niet persé een voordeel van de privé sauna specifiek, maar van sauna’s over het algemeen. Het is erg gezond! En wanneer je hier van kunt genieten zonder dat je gestoord wordt is dit natuurlijk nog leuker. Naar de sauna gaan helpt om gewicht te verliezen, het immuunsysteem wordt sterker en spierpijn na het sporten wordt verminderd.

Kortom: genoeg redenen om eens naar een privé sauna te gaan!