Een kinderoverall is perfect om de kleding van jouw kind te beschermen. Je kind kan lekker gaan helpen in de tuin en met de vingers door de modder wroeten, zonder dat de kleding smerig wordt. Ook kan het leuk zijn voor kinderen om te helpen op de boerderij met het voeren van de dieren.

Ook al is een kinderoverall een eenvoudig kledingstuk, toch kan het lastig zijn om de juiste kinderoverall te vinden voor jouw kind. Er zijn namelijk nogal een aantal websites waarop je een kinderoverall kunt kopen. Welke variant moet je nu kiezen? We hebben de 3 beste kinderoveralls voor jou op een rijtje gezet:

1.        De reguliere kinderoverall

Eerlijk is eerlijk: less is more! Ook voor kinderoveralls gaat dit op. Bij Kuipers Agrishop koop je een kinderoverall al vanaf 16,25! Op deze website vind je een uitgebreid aanbod kinderoveralls in verschillende kleuren en maten van de merken Agrivet, Havep en Storvik.

De kinderoveralls zijn verkrijgbaar in de maten 68 t/m 176. Maat 176 zou zelfs geschikt kunnen zijn voor een volwassene.

Kuipers Agrishop kinderoverall

2.        De waterafstotende kinderoverall

Een waterdichte of waterafstotende kinderoverall van CeLaVi is erg handig in de winter of wanneer je op wintersport gaat. Jouw kind blijft lekker warm en comfortabel. In de sneeuw spelen is geen probleem!

De kinderoverall is gevoerd bij de board bij de nek, mouwen, de taille en de voeten. De romp van de overall is gevoerd met fleece. Comfortabeler kan haast niet! Doordat de overall is gemaakt van 100% polyester werkt het waterafstotend.

waterafstotende kinderoverall

3.        Een kinderoverall met print

Kinderen vinden het leuk wanneer een kledingstuk helemaal voor hen is gemaakt. Kies daarom voor een kinderoverall met opgedrukte print! Bijvoorbeeld een kinderoverall met de naam van jouw kind op de achterkant, of met een afbeelding van het favoriete dier.

Kinderen zijn vaak snel uitgekeken op bepaalde kledingstukken en daarom is het leuk dat het gepersonaliseerd wordt. Dit maakt het kledingstuk niet alleen leuker, je kind wordt ook erg herkenbaar! Dus wat is het favoriete dier van jouw kind? Een paard, een olifant of een leeuw?

kinderoverall met naam