De populariteit van autoreclame is de laatste jaren aan het toenemen. Vandaar dat de vraag ‘wat kost autoreclame’ steeds vaker wordt gesteld. Dit blog geeft antwoord op die vraag, en dat niet alleen. Ook wanneer jij je wilt informeren naar de kosten voor het bestickeren van een bestelbus, of zelfs het laten beletteren van een vrachtwagen ben je hier aan het juiste adres.

Hieronder volgen de prijzen per type bestickering en soort voertuig, zodat je altijd duidelijk voor ogen hebt wat het je ongeveer gaat kosten. Tot slot volgt een tabel, waarin alle informatie wordt gegeven.

Autoreclame kosten

De meeste simpele uitvoering is het logo en de contactgegevens van je bedrijf op de zijkant van je auto. Hier betaal je tussen de €150 en €200 voor. Gaat je voorkeur naar het laten bestickeren van de zij- en achterkant van je auto? Dan betaal je hier al gauw €50 bovenop.

Je hebt dan de mogelijkheid om je logo te laten zetten met een omschrijving van je bedrijf, je website en de contactgegevens waarmee men je kan bereiken. Daarnaast kan je ook kiezen voor een groot logo en/of speciale effecten, waarmee je auto bestickering meer in het oog springt. Hier betaal je bij een signbedrijf vaak tussen de €375 en €550 voor.

Bestickeren bestelauto

Het bestickeren van een bestelauto is iets duurder, vooral als je ook de bedrijfsomschrijving en de site wilt laten beletteren en/of je logo in het groot wilt hebben. Voor de goedkopere type bestickering (logo en contactgegevens) betaal je tussen de €175 en €220, met een omschrijving en sitevermelding wordt dit een bedrag tussen de €275 en €340, terwijl je voor een full colour logo inclusief speciale effecten tussen de €500 en €650 betaalt.

Bestelbus/bestelwagen bestickeren kosten

De prijzen voor het bestickeren van bestelbussen en bestelwagens zijn soortgelijk. Voor een logo met contactgegevens op de zij- en achterkant betaal je tussen de €200 en €300, inclusief bedrijfsomschrijving en sitevermelding komt daar minimaal €75 bovenop. Wil je echter je logo in het groot op de zijkant hebben? Dan is de prijs voor het bestickeren van een bestelbus tussen de €550 en €750 en die van een bestelwagen tussen de €600 en €850.

Bakwagen en vrachtwagens

Een bakwagen zit qua formaat tussen een bestelwagen en een vrachtwagen in. Vandaar dat je meer betaalt dan voor de overige typen voertuigen. Voor de goedkoopste optie bestickering (logo en contactgegevens) betaal je tussen de €300 en €375. Voeg daar nog een bedrijfsomschrijving aan toe en je betaalt rond de €450. De luxe-uitvoering met een vergroot logo kosten tussen de €700 en €900.

Een vrachtwagen laten beletteren is veruit het duurst, omdat het bedrukte oppervlak vele malen groter is dan alle voorheen benoemde voortuigen. Je betaalt voor basic bestickering tussen de €350 en €800 en voor extra informatie rond de €1000. Voor een groot logo in full colour en extra effecten betaal je tot slot meer dan €1000.

Sommige signbedrijven doen het voor €1200, terwijl andere partijen er €1600 voor vragen. Zorg er daarom voor dat jij je altijd online informeert naar de reclamebedrijven bij jou in de buurt, voordat je in zee gaat met een bedrijf!

Hieronder volgt een tabel met de prijzen per voertuig en type bestickering.

Piepschuim reclame prijs

Naast auto reclame is de populariteit van piepschuim reclame de laatste jaren aan het toenemen. Menig signbedrijf verzorgt deze dienst, vandaar dat u altijd een ervaren partij vindt die de mooiste piepschuim letters voor u ontwerp en monteert.

Een goed voorbeeld hiervan is Piepschuimreclame.nl/piepschuim-letters/ , dat professionele letters van piepschuim volledig op maat maakt, met eindeloos veel opties qua design, vervaardigd van onverwoestbaar materiaal, altijd zichtbaar en meer!