De titel zegt het al: door het bestickeren van je voertuig bent je in staat om je bereik aanzienlijk te vergroten. Dagelijks een half uurtje of uurtje rijden heeft als gevolg dat je elke dag duizenden mensen bereikt. Parkeer je vervolgens je auto of bedrijfswagen op een centrale locatie en laat je hem een paar uur staan, dan biedt dat nog een boost op je dagelijkse bereik. Stickers op maat laten ontwerpen en monteren is bovendien ook nog eens een relatief goedkope marketingoptie. Lees snel verder om je te informeren over alle ins en outs van voertuigreclame!

Goedkoper dan menig offline marketingkanaal

Het bestickeren van een bedrijfswagen of bestelbus is een relatief goedkope marketingoptie. De prijs zit in de honderden euro’s en is daarmee veel lager dan het bedrag dat je betaalt voor bijvoorbeeld reclamezuilen of lichtreclame. Aan de andere kant heeft voertuigreclame een enorm bereik, waardoor de prijs zich al op korte termijn uitbetaalt. Vandaar dat voertuigreclame een uiterst kostenefficiënte marketingoplossing is, die gebruikt wordt door zowel grote als kleine bedrijven.

Alle voertuigen kunnen bestickerd worden

Het maakt niet uit of je enkele bestelbussen hebt, of een heel wagenpark aan bedrijfswagens en vrachtwagens; voertuigreclame kan door elk bedrijf worden gebruikt voor het vergroten van het bereik en het versterken van de positionering. Een heel wagenpark bestickeren wordt ook wel fleetmarketing genoemd. Een goed signbedrijf is in staat om voor elk voortuig een design op maat te ontwerpen, zodat je spoedig gebruik kunt maken van professionele fleetmarketing.

Fleetmarketing

Je treft mensen op een goed moment

Automobilisten zijn een goede doelgroep, omdat ze min of meer op automatische piloot opereren en weinig bijzonders te zien hebben. De weilanden, buitensteden en snelwegen bieden weinig afleiding. Vandaar dat een prachtig bestickerde vrachtwagen niet alleen als ‘niet storend’ wordt ervaren, maar zelfs als een welkome afleiding kan worden beschouwd.

Lokale focus mogelijk

Veel kleine en middelgrote bedrijven hebben lokaal de focus liggen. Een bestickerde bedrijfswagen is dé manier om mensen uit de buurt op de provinciale wegen te bereiken. Zien ze je meerdere keren voorbijkomen en heb je een mooi design op je bedrijfswagen of bestelbus staan? Dan kan het maar zo zijn dat ze je onthouden. Zodra ze je nodig hebben weten ze je vervolgens wel te vinden.